Kolekcija: Matcha ir hojicha milteliai
Matcha arbata išsiskiria ryškiai žalia spalva, šviežios žalumos aromatais bei švelniu jūros dumblių skoniu, joje gausu antioksidantų (katechino EGCG), amino rūgščių (teanino), vitamino C ir kofeino. Kaip ir kitose žaliosiose arbatose kofeino poveikis čia yra subalansuotas dėl jo ypatingos sąsajos su teaninu, kuris pasižymi atpalaiduojančiu ir raminamuoju poveikiu.
Hojicha milteliai yra skrudinta žalioji arbata, sumalta į smulkius miltelius (panašiai kaip matcha). Ji yra švelnios rudos spalvos ir sodraus riešutinio skonio. Skirtingai nei matcha ar kava ji turi mažai kofeino, tad puikiai tinka ir rytui, ir vakarui. Geriama hojicha latte: 2–4 g hojicha miltelių ištirpinami nedideliame kiekyje vandens ir užpilami išplaktu pienu. Galima gaminti ir karštą, ir šaltą.