Gyokuro su agurkų sultimis

  • REIKĖS (vienai porcijai):

    - 120 ml šaltai paruoštos gyokuro arbatos
    - 30 ml agurkų sulčių
    - 15 ml šviežių citrinų sulčių
    - Žiupsnelio jūros druskos 

    - Ledo gabaliukų
    - 1 šviežios mėtos lapo papuošimui

    PARUOŠIMAS

    1. Gyokuro arbatą užpilkite šaltu vandeniu ir palikite per naktį. 

    2. Į plaktuvą supilkite jau atšaldytą arbatą, agurkų sultis, citrinų sultis ir įberkite mažą žiupsnelį jūros druskos.

    3. Gerai suplakite su ledukais ir nukoškite į atšaldytą stiklinę.

    4. Papuoškite šviežiu mėtos lapeliu.

     

     

    © 2024 CJ Sugita-Jackson, PhD | ZenCha Studios. Visos teisės saugomos.

  • Gyokuro su agurkų sultimis