Arbata su mineraliniu vandeniu

  • REIKĖS (vienai porcijai):

    - Arbatinuko
    - Taurės
    - 5 g arbatos lapelių
    - 20-30 ml karšto vandens
    - Ledo gabalėlių
    - Mineralinio vandens


    PARUOŠIMAS

    1. Sudėkite lapelius į arbatinuką ir užpilkite karštu vandeniu.

    2. Po 1 minutės įdėkite šiek tiek ledo gabalėlių ir atsargiai įpilkite gazuoto vandens.

    3. Po 30 sekundžių per sietelį supilkite į taurę.

    Gėrimas taps tirštesnis tiek spalva, tiek skoniu, jei lapeliai bus smulkesni.
    Rekomenduojama naudoti stipriai gazuotą vandenį.

    Taip plikyti tinka įvairių rūšių arbatą – sencha, gyokuro, hojicha ir kitas. Išbandykite - tai puikus gaivinantis vasariškas gėrimas!

  • Arbata su mineraliniu vandeniu